Iets gekocht op Marktplaats?

VDW Delivery haalt dit graag voor U op. Zo komt u niet onnodig buiten de deur en kunt u toch uw aankopen doen.

VDW Delivery spoedkoerier

Hoe werkt het?

1. Zoeken

U zoekt het gewenste meubelstuk / item op internet.

2. Aankopen

U betaald het bedrag aan de verkoper dmv een tikkie oid.

3. Contact opnemen

U belt ons, wij halen het voor U op en bezorgen het tot op de plek in huis waar het komt te staan.

Corona mededeling

Als U ivm corona ons niet in uw huis wilt hebben leveren wij tot waar U ons wilt hebben.

Iets leuks gezien op marktplaats? Neem direct contact met ons op via 06 84 75 21 75 ook per Whatsapp bereikbaar. Uiteraard houden wij gepaste afstand en maken wij indien gewenst gebruik van een mondkapje en handschoenen.

Jouw Marktplaats aankoop laten bezorgen

Heb je een aankoop gedaan via Marktplaats of een ander platform maar heb je niet de mogelijkheid deze op te halen of te laten bezorgen? Bij VDW Delivery zijn wij gespecialiseerd in het veilig vervoeren van meubels. Wij helpen graag bij het bezorgen en ophalen van jouw Marktplaats aankoop. Door onze jarenlange ervaring in meubelbranche weten wij precies hoe wij meubels en andere producten moeten vervoer. Dit doen wij veilig en zorgvuldig.

Meubels bezorgen Marktplaats

Marktplaats is nog steeds een populair platform voor het kopen en verkopen van tweedehands producten. Regelmatig zijn er consumenten die ons inschakelen voor het ophalen en bezorgen van hun meubels die zij hebben aangekocht bij particulieren via Marktplaats. Wanneer je een aankoop doet wil je natuurlijk dat dit veilig vervoerd wordt. VDW Delivery heeft de juiste materialen om jouw product veilig te kunnen vervoeren. Wij helpen bij het in- en uitladen van de goederen, zet de goederen op de gewenste plek in huis en tegen een meerprijs kunnen wij eventuele verpakkingsmaterialen afvoeren en producten monteren en demonteren. Wij hebben het juiste gereedschap in huis en de ervaring om jou te ondersteunen bij de eventuele montage van meubels.

Iets laten bezorgen?

Ben jij op zoek naar een Marktplaats bezorger?

Als verkoper op Marktplaats wil je natuurlijk dat jouw producten snel verkocht worden. Door het aanbieden van bezorging voor consumenten die een aankoop bij jouw willen doen heb je een streepje voor op andere aanbieders. Je ontzorgt namelijk klanten die graag een aankoop willen doen maar niet altijd de mogelijkheid hebben om het vervoer zelf te regelen. Ook als verkoper kun jij VDW Delivery inschakelen om meubels en andere producten te laten bezorgen. Wij hebben de juiste verpakkingsmaterialen, ervaring en expertise voor het vervoeren van meubels.

Marktplaats ophalen en bezorgen

Wil jij goederen laten ophalen en bezorgen door een ervaren partij? Door tijdig contact op te nemen kunnen we rekening houden met de gewenste dag van ophalen en bezorgen van jouw Marktplaats aankoop. Bespreek de mogelijkheden met onze chauffeur en vraag naar de extra service voor bijvoorbeeld montage of afvoeren van afval.